KDYBYCH TĚ NEPOTKAL...

26.09.2018 13:46

Potkal ji náhodou, tu zajímavou ženu, tajemnou, neuchopitelnou a plnou nezvyklé energie. Bylo však setkání neplánované i pro ni? Příběh o tajemstvích a síle ženské spirituality...                                                                                                                                                                  

 

Pragmatický Richard si vychutnává svobodný život v reklamním světě. Je spokojený, šťastný, nemá důvod si stěžovat. Až do chvíle, kdy potká ve své oblíbené kavárně tajemnou ženu. Její názory na život jsou zcela opačné, než jeho, přesto, anebo právě proto ho zcela fascinuje. Ví o ní příliš málo, protože v osobních otázkách není sdílná, často mluví v záhadách, a klade otázky, kterým Richard vůbec nerozumí. Jejich společná sexuální energie však funguje dokonale a Richard si na ní brzy vypěstuje závislost. 

Hlavní hrdinka působí sebejistě a vyrovnaně. Ale nebylo tak tomu vždy. Její dětství a dospívání bylo poznamenáno řadou negativních zkušeností, vedoucích k sebedestruktivnímu chování. V momentě, kdy se ocitla na prahu života a smrti, vstoupil do jejího života On, důležitý muž, který jí pomohl pochopit, že to, co považovala doposud za prokletí, je v podstatě veliký dar.

Retrospektivní dějová linie, prolínající se kapitolami přítomnosti ilustruje proměny hlavního hrdiny a zároveň postupně poodhaluje skutečnou identitu jeho partnerky. Prozrazuje příčiny jejího podivínství a důvody, které ji přinutily strávit významnou dobu cestováním po světě a studiem dávných kultur.

 

Knihu lze zakoupit v prodejnách KOSMASLK, anebo žádejte ve svém knihkupectví